Baseline Energy

Baseline  Energy beregner framtidig strømforbruk (baseline) og mengde fleksibilitet  tilgjengelig for nettselskap, strømselskap, bedrifter og private forbrukere.  Vi benytter værdata, sosiologi og andre egenskaper inn i AI modellene for å  redusere feilmargin på prognosene til et minimum. Prognosene lages for  enkelte målepunkt, undermåler og grupper av målere, og leveres 24/7.

 

I Euroflex  prosjektet arbeider vi spesielt med standardisering og nye metoder for  baseline og prognoser. Et område som vi arbeider spesielt med er å utvikle et  regelsett for hva som skal er kriterier for å si at fleksibilitet er levert i  størrelsen som er avtalt mellom partene. Grunnen til dette er å få  gjennomført det økonomiske oppgjøret ved levert fleksibilitet uten videre  avklaringer mellom kjøper (nettselskap) og selger (FSP).

Baseline  Energy utfører også oppgaver for digitalisering av prosessene i en handel, og  trener på data som er tilgjengelig for å utvikle AI metoder og løsninger til  å bli enda bedre.

 

Vi ser at  riktig beregning av baseline er avgjørende for at kjøper og selger skal være  tilfreds med å handle fleksibilitet, og ønsker derfor å bidra til at et  økonomisk oppgjør fra en fleksibilitetshandel skal være omforent og så  uproblematisk som overhode mulig.

 

 

 

 

 

 

 

.

Besøk nettside

Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.