BKK

Med om lag 270 000 kunder og et strømnett på ca. 22 000 kilometer, er BKK en av Norges største distributører av elektrisk energi. Konsesjonsområdet til BKK strekker seg på Vestlandet: fra Etne i sør tilSunnfjord i nord.

Hovedkontoret ligger i Bergen, og det er flere mindre lokalkontorer spredt utover konsesjonsområdet. BKK er en del avEviny-konsernet, som blant annet består av forretnings­områder innenkraftproduksjon, ladetjenester, fjernvarmedistribusjon, fiber og entreprenørtjenester.

BKK setter kundene sine i sentrum og bygger e tfremtidsrettet strømnett i takt med samfunnsutviklingen på Vestlandet.

Hvorfor fleksibilitet?

BKK  har tydelig strategisk mål om å utnytte eksisterende nett bedre. Det er stor  pågang i vår region for å etablere ny grønn industri og  elektrifiseringstiltak. For å imøtekomme kundenes behov så raskt som mulig,  må vi utforske nye måter å utnytte kraftnettet vi allerede har. Økt  utnyttelse vil kunne bidra til å redusere investeringene i nytt nett, men  også til å bedre nettforvaltningen ved å vri fokus mot nødvendige  reinvesteringer. BKK har flere prosjekter og initiativ på området, og  Euroflexprosjektet med utforsking av markedsbasert fleksibilitet er en  sentral satsing for oss.

Besøk nettside

Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.