Glitre Nett

Om oss

Glitre Nett er Norges nest største nettselskap og sørger hver dag for at 320 000 nettkunder får strømmen levert til seg.  Nettselskapet består av 372 ansatte hvor hovedkontoret er lokalisert i Drammen, med distriktskontorer i Kongsberg, Jaren, Lyngdal, Kristiansand og Arendal.

Kraftnettet i Agder, Buskerud og Hadeland er vårt ansvar som har en lengde på mer en 30 000km, og vi er resultatet av fusjonen mellom tidligere Agder Energi Nett og Glitre Energi Nett. Glitre Nett er et heleid datterselskap av Å Energi.

Hvorfor vi jobber med fleksibilitet

Elektrifisering av samfunnet medfører en enorm etterspørsel etter kapasitet i eksisterende nett. For å kunne tilby nok kapasitet må Glitre Nett operere og utnytte eksisterende nett på en mer effektiv måte.

Hypotesen med Euroflex er å etablere et fleksibilitetsmarked som sammen med andre virkemidler skal kunne løse utfordringer i daglig drift, på sikt unngå eller utsette investeringer og kunne tilknytte mer forbruk i nettet.

Verdien ligger i å kostnadseffektivt til enhver tid kunne utnytte en optimal bruk markedsmekanismer sammen med andre virkemidler i kraft av rollen som systemoperatør.

Utbyggingskapasitet og fokus internt i Glitre og blant våre entreprenører vil med dette også kunne effektiviseres med hensyn til tid og økonomi.

Besøk nettside

Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.