Bedrift/ offentlig virksomhet

Dersom du driver en bedrift eller forvalter offentlig eller privat eiendom, har du gode muligheter for å redusere dine energikostnader gjennom å tilby fleksibilitet.

De fleste har strømkrevende anlegg som kan skrus av i korte perioder uten at det får konsekvenser for drift eller inneklima. Eksempler på slike anlegg er varmtvannsberedere, ventilasjonsanlegg og varmekabler. Ved å kutte eller skyve på eget strømforbruk når det oppstår overbelastning i strømnettet, bidrar du til en bedre utnyttelse av nettet samtidig som du tjener penger.

Ta kontakt med din strømleverandør eller tjenestetilbyder og hør om de kan tilby deltakelse i fleksibilitetsmarkedet.

Fornøyd strømflytter

Arendal Eiendom, som drifter kommunale bygg, tjente i fjor 140 200 kroner på å kople ut el-kjeler på noen skoler og barnehager. Nå er de klare for å tilby mer strømlast når presset på nettet er stort, med korte utkoplinger av elkjeler og varmekabler på sykehjem.

Vi merker ikke så mye til utkoplingene, og deter greie penger å ta med seg. Dessuten bidrar vi til å utnytte strømnettet mereffektivt, og unngår kostbare utbygginger. Det betyr jo lavere nettleie for ossalle.
– BerntArvid Danielsen i Arendal Eiendom.

Tjenestetilbydere som er med i Euroflex:

Selskap:
Kontaktperson:

Hvis din tjenestetilbyder ikke er deltager i Euroflex, ta kontakt her:

Fyll ut skjema og registrer din interesse for å bli med, så kontakter vi deg.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.