Norgesnett

Vi er Norgesnett, vi bringer strøm frem til hjem og arbeidsplasser.

Norgesnett har ansvaret for utbygging, drift og vedlikehold av strømforsyningen til 103 000 kunder i kommunene Askøy, Hvaler, Nesodden, Enebakk samt Ski i Nordre Follo, Røyken i Asker og hele Fredrikstad med unntak av Onsøy.

Gjennom vår visjon «steget foran» og våre verdier «fremtidsrettet, kompetent og pålitelig» jobber 63 ansatte daglig med å levere bærekraftige løsninger, høy leveringssikkerhet, og høy effektivitet som gir lav nettleie til kundene.

Norgesnett AS er en del av konsernet Fredrikstad Energi AS, som eier 100 % av aksjene i selskapet.

Hvorfor vi jobber med fleksibilitet

Strømnettet har ikke tilstrekkelig kapasitet til å møte den økende etterspørselen etter elektrisitet, som er nødvendig for å nå klimamålene for 2030.

Spesielt i visse deler av strømnettet er det begrensninger på hvor mye nytt forbruk som kan tilkobles, samt utfordringer medå forsyne eksisterende kunder med mer strøm. Norgesnett ønsker med sin deltagelse i Euroflex å være med å utforske mulighetene som ligger i å bruke fleksibiliteten hos våre kunder til å utnytte det bestående nettet bedre. Dettetror vi vil muliggjøre økt forbruk i nettet på en kostnadseffektiv måte.

Besøk nettside

Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.