Tjenestetilbyder

Som strømleverandør eller tjenestetilbyder for strømkunder, har du muligheten til å tilby dine kunder et nytt produkt som kan bli lønnsomt for både deg og kundene dine.

Forretningsmodellen går ut på at du inngår avtaler om å kjøpe dine strømkunders forbrukerfleksibilitet når markedet etterspør det. Den aggregerte lasten tilbyr du netteier på et åpent digitalt marked med gode fortjenestemuligheter.

Det er ikke et krav at man er balanseansvarlig.

Euroflex som prosjekt inviterer åpent inn tjenestetilbydere til å bli samarbeidspartnere i Euroflex, og kan tilby støtteordninger for disse.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Strømleverandører som er med i NorFlex:

Entelios, FutureHome, Ishavskraft, Istad Kraft, LOS, Noova Energi System og Tibber deltar i prosjektet.

Kontaktinformasjon:

Selskap:
Kontaktperson:
Statkraft
Qubit Energy
Amir Zarei
Bryte Batteries
Ask Ibsen Lindal
Eviny
Haugaland Kraft
Stig Blomseth
Noova Energi System
Jan Ove Grasdal
Istad Kraft
Anita Øyen
Ishavskraft
Marie Eriksen
Entelios
Emma Thuv

Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.