– Trivelig å utveksle kunnskap og erfaringer med kolleger i bransjen, sier (f.v.) Benjamin Holsten og Elisabeth Silden fra Eviny og Margrethe Hjellem og Svein Arild Kjerpeseth fra Linja.

På nett med alle

Med 15 minutters speed dates skulle netteiere bli bedre kjent med strømselskaper.

To timer stod til rådighet, og det ble mange fruktbare stevnemøter rundt bordene i Kunstsilo på Euroflex Storsamlings siste dag.  Rundt ett av bordene hadde nettselskapet Linja og strømselskapet Eviny funnet hverandre. Benjamin Holsten og Elisabeth Silden i Eviny hadde mye å snakke om i møtet med Margrethe Hjellem og Svein Arild Kjerpeseth i Linja.

Holsten og Silden snakket blant annet om utfordringene med å rekruttere tilbydere av fleksibilitet når man ikke vet om det er penger å tjene. Nettselskapene må bidra til å tydeliggjøre at det fins et marked og et inntjeningspotensial. Kjerpeseth i Linja fortalte at de var i startgropa med handel og at ville åpne for kjøpsbud i et begrenset område rundt Ålesund i første omgang.

Margrethe Hjellem var godt fornøyd både med Storsamlingen og speed-daten.

– Det er givende å møte kolleger i bransjen og utveksle erfaringer. Som en relativt liten nettaktør på Sunnmøre har vi mye å lære av Eviny, som har kommet langt i arbeidet med å etablere et kommersielt marked for forbrukerfleksibilitet, sier Hjellem.

Publisert:
06
June
,
2024